Subiecte

așcumpăraul vieții mele

Am văzut în pliantul publicitar de la magazinul X un “produs” pe care aș fi vrut să-l “achiziționez”, nu pentru că aș fi avut nevoie de el, nu pentru că m-au cucerit specificațiile tehnice ci pentru că îmi place hazul reclamagiului:

ara

La o grămadă de lucruri (“bunuri”, “produse” sau “servicii”) m-aș fi gîndit cînd vine vorba de trăitul din plin: la excursii în insule exotice, la un safari în Africa, la o mașină și mai bengoasă luată pe credit – cum altfel, la un apartament de lux, la un abonament pe o lună la sala unde merge Boc cu banii pe care îi cîștig în 3 luni, la… băuturi fine sau chiar… mai bine mă opresc. La un aragaz cu patru ochi Zanussi chiar nu mă gîndeam nici în 400 de milioane de ani și 9 săptămîni jumate.

PS: sub aragaz era o altă pătrățică, tot despre trăitul din plin, referitoare la o ladă frigorifică  de 400L cu 3 coșuri, panou de control și funcție de congelare rapidă.

1 comentariu la așcumpăraul vieții mele

  • Aburel

    poate numai cei ce traiesc din plin inteleg si, in consecinte, isi ofera asa ceva

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux