președinte scuipător

Avem la țara noastră un nou scandal legat de președintele care dă iar cu copita în alegătorul nemulțumit. Tovarășul președinte a fost ofensat de faptul că un cetățean (destul de prost încît să-l fi ales conform propriilor declarații) i-a dat pe cale verbală puțin feedback actualizat. Așadar, în buna tradiție în care lovește cu prezidențialu-i dos de palmă orice oponent, i-a cîrpit una și l-a lăsat pe mîna SPP-ului și a plecat – așa – ca lupta să fie dreaptă și bărbătească pînă la capăt.

De fapta măreață de arme a marinarului cu farurile dereglate nu m-am mirat o secundă, doar omul și-a probat obiceiul de a da cu copita în filmulețul celebru din anterioara și ratata pentru România campanie prezidențială. Știm cum dă președintele cu dosul palmei pînă la ultimul detaliu cinematic. Nici de tîlhărie în formă calificată nu-i duce lipsă CV-ul, nu e de mirare că nicio persoană cu reputație de apărat din străinătate nu se murdărește dînd mîna cu Românul.

Incidentul recent mi-a amintit de povestirea Elenei Udrea, altă personalitate de răsunet și (i)atac a țării noastre, povestire despre cum vajnicul și iubitul prim-român, într-o piață din București pe vremea cînd era primar, enervat de alt oponent politic – un tarabagiu care comenta nemulțumit de ce i se întîmpla din ordinul primarului – a fost corectat cu multă bărbăție de viitorul ales.

Cum s-a petrecut demna faptă: echipa de la primărie în frunte cu nefastul primar era însoțită la locul bătăliei de o grupă mare de reporteri și camere de luat vederi și plecaseră să facă ordine în nu știu ce piață. Altercația verbală fiind înregistrată de camerele video, bărbatul primar nu a putut să-și impună pumnul de vedere în figura tarabagiului chiar în văzul televiziunilor așa că le-a arătat operatorilor cu degetul ceva inexistent într-o direcție oarecare și cînd ei filmau acolo i-a ars un pumn contribuabilului. Elena Udrea era mîndră toată de masculul ei viteaz cînd povestea istoria dar asta nu e chiar important pentru țară.

Acum că avem imaginea formată asupra ocupantului jilțului de la Cotroceni, a venit un domn consilier din primăria capitalei să ne povestească un alt episod din istoricul glorios de arme al bărbatului de stat pe loc.

Consilierul care pare sănătos mintal ne spune cum în ședință de consiliu la primărie, vecin de scaun și adversar ideatic fiind cu etilicul încrucișător om de stat, a primit și el o corecție bărbătească. La un moment dat ne spune victima, deranjat de opoziție, Băsescu și-a pus mîna la gură așa încît onorata audiență să nu vadă ce se întîmplă și l-a scuipat pe adversar în ureche.

Hai Rapidu!

4 thoughts on “președinte scuipător”

  1. unii oameni mi-au zis ca e o noua manipulare a oamenilor, „cusuta cu ata alba”!
    se pare ca in afara de tine, care e clar ca esti sprijinitoru` cu numar unu pe tricou al presedintelui, sunt si altii! si ei cred ca il iubesc si mai complet si mai absolut decit tine!

    p.s. treaba cu (i)atacu`… chiar mi-a placut;)

  2. LOL, asta cu scuipatul in ureche trebuie sa recunoastem ca sfrunteaza fantasticul sau „out of this world” cum ar spune englezu’.
    Trebuie sa fii trecut prin multe si uns cu de toate sa ai prezenta de spirit sa improvizezi in felul asta. Ca sa nu mai spunem de lipsa de bun simt golaneasca care sa te indemne la a face asa ceva. Pe de alta parte alegatorii tinjeau dupa un ome „de actiune”.

    Doo intrebari va adresez:
    1. daca un maimutoi e imbracat in costum Armani devine el un domn?
    2. ce putem spune despre oamenii care se adreseaza cu „domnule” maimutoiului de la nr 1?

    1. Asta cu scuipatu e atît de aberantă încît nu poate fi decît reală. Un om în toate mințile, chiar scriitor SF, nu ar putea construi așa o mizanscenă. Eu nu o pot vedea altfel decît ca fiind reală. În plus se potrivește perfect personajului. E exact de la el de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *