e toamnă iar episodul 1

E toamnă iar. Stau la geam…

ninja Așa începea în fiecare toamnă prima compunere de după încheierea vacanței mari și a perioadei de parctică de toamnă și mai mari.

Așadar… e toamnă iar. De data asta nu stau la geam ci plec în oraș cu ceva treabă. Intru într-o frizerie mică unde unica domnișoară din dotare stă pe scaunul de tuns și dă cu gheruța pe sticla telefonului său inteligent. După ce termină ce treabă importantă făcea ea acolo cu degetul, ridică privirea absentă și mă întreabă ce-mi doresc. Îi răspund că un tuns scurt cu mașina. De menționat că un tuns în cazul meu durează aproximativ 3 minute și 22 de secunde cu tot cu preludiu și cu plata de la final. Mă măsoară domnișoara frizeriță cu gândurile pe undeva prin memoria telefonului și dă din cap dezaprobator: numai cu programare. Coboară din nou privirea spre telefon ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și își reia zgâriatul cu gheruța pe ecran. Mă uit cu o indiscreție tristă pe ecranul telefonului să văd și eu ce face ea acolo cu degetul de se simte așa de bine încât să renunțe la banii mei. Eviden, toamnă fiind se ocupă de recoltă adică taie cu gheruța multicoloră pepeni, portocale și banane, evitând însă cu multă pricepere bombele, ca o adevărată ninja. Se vede clar că a exersat mult.

Notă tristă de toamnă și subsol: ca să instalezi jocul zemos Fruit Ninja trebuie aproape firesc să aprobi ca respectiva aplicație să afle oricând (și deci să poată și raporta) poziția ta geografică exactă pe bază de GPS.

2 thoughts on “e toamnă iar episodul 1”

    1. Ori mă cunoști prea bine ori sunt foarte previzibil. Nu numai ca mi-am făcut programare dar mi-am propus să devin client fidel al stabilimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *