publicitate cam stradală

În parcarea super-mini-marketului din zonă a apărut un panou publicitar mare cît China:

Ce a vrut să spună autorul? Nu îmi vine să citesc dar văd două chipuri cu ochi perfizi, vopsiți în spirale de o nuanță neomenească de albastru-verzui dînd spre portocaliu (nici eu nu credeam că se poate așa ceva!), zîmbind șerpește și spunîndu-mi sub sau supraliminal ceva despre bani. E cumva o reclamă la un nou cazino?

Ce îmi vine mie, om cinstit, care nu vrea să aibe de-a face cu băncile, să fac la vederea lor? Păi repede și sincer, fără să mă gîndesc o secundă, îmi vine să blochez ușile la mașină, să ridic urgent geamurile, să pun contactul și să apăs tare accelerația, să nu risc să mă prindă în mrejele hipnozei și să ia toți banii de pe mine. Cam ăsta ar fi rezumatul sentimentelor mele de moment.

Îmi revin din analiză, sînt pe jos deci nu am ce uși bloca. Mă autoliniștesc: „respiră adînc și regulat! ești în siguranță, e doar o poză.” Treptat pulsul îmi revine la normal și citesc și textul. Deci Billa își face astfel reclamă. Uau! Ăsta da curaj și non-conformism.

Pe de altă parte – mă gîndesc – reclama asta în parcarea Billa ar putea fi plătită de Kaufland sau Real! Mă bucur de brusca revelație. Ei, în cazul ăsta JOS PĂLĂRIA!

6 thoughts on “publicitate cam stradală”

  1. Apropos de reclame: acuma citeva zile mergeam cu autobuzul si am observat in spatiul destinat reclamelor, deasupra capului, cineva a lipit cu scotch un meniu desfacut, ceva restaurant chinezesc parca. Reclama pirat :)
    (For the record locuiesc in Toronto, Canadia)

  2. Io nu inteleg cum adica de trei ori mai ieftin?
    Cit e o data mai ieftin? ca banui ca de trei ori e usor de aflat dupa aia

  3. Eu am defectul, sau calitatea, ca ignor chestiile de umplutura cum ar fi expresia fetzelor si ma duc direct la miezul lucrurilor
    Si totusi, ce inseamna de 3 ori mai ieftin?

  4. @Aburel: inainte era mai ieftin cu un leu. Acum e mai ieftin cu 3 lei. Asta daca iei de 10.000 de lei. Pe minut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *