geoană chiar nu poate mai mult

În timp ce scriu postul ăsta, Mircea Geoana riscă să cîștige președinția PSD. Din păcate președinția României a riscat-o prea tare. Ce i-a mai rămas să riște? Vrea cu disperare din nou la televizor deși are o mare datorie: explicația despre vizita în miez de noapte la Vîntu, dată nu miliției, nu securității reprezentate la cel mai înalt nivel la Cotroceni, ci celor care în final l-au votat chiar în condițiile astea de imbecilitate înfiorătoare. Fără explicația asta – indiferent care ar putea fi ea – cred că singurul lucru de minimă demnitate pentru el ar fi să încerce să nu mai existe din punct de vedere public. Nesimțirea nu are limite și apropierea scorului electoral de odiosul model băsescian pare să aibe corespondent și în plan moral – amîndoi au cam la fel de puțin d’ăsta… cum îi zice… obraz.

Nici de vorbit diplomatul nu vorbește mai bine decît modelul său de la Cotroceni. Se pare că în ultima vreme și-a luat meditator pentru acuzativ. Prostănacul™ s-a stăduit atît de tare să-și facă bine lecțiile că a început să dea pe din afară:

„a fost un gest pe care eu consider că e mai valoros din punct de vedere uman”

Cît despre „gradul de frustare este foarte mare” – deja a devenit…. frustant. GO AWAY !

2 thoughts on “geoană chiar nu poate mai mult”

  1. Ar fi interesant de ghicit care sa fi fost motivatia lu Geoana ca eu nici macar asa nefondat nu-mi pot inchipui ce a putut sa vrea; singura chestie la care m-am gindit e ca a sperat ca poate cumpara de la Vintu ceva secret despre Basescu si eventual sa-i plateasca cu Posta Romana. Zic si eu asa ca nu-mi pot inchipui pentru ce ar fi putut sa o faca

  2. Si pe mine ma depaseste. Orice ar fi fost se pare ca a fost dincolo de el magnetismul. Probabil o vrajitoare adevarata…? Partea ca nici nu se explica (chiar si cu o minciuna) mi se pare incredibila. Acuma macar na, va ramine "o figura publica importanta" dupa cum se gratula singur cind a pierdut presedintia PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *