Subiecte

leviticul pentru preșcolari

Doar în această sătămînă la chioșcuri – Biblia ilustrată pentru copii – volumul 7 – numai cu Gazeta Sporturilor!

În distribuție, în rolul principal – Mutul. În alte roluri: Iuda – Dumitru Dragomir , Pilat din Cont – Cornel Dinu. Mielul de la pagina 18 a fost oferit cu amabilitate de Cooperativa Stînele Becali. Traducerea și adaparea (fără accent) din stranieră în imagini – Mircea Lucesco.

Se fac și abonamente? Că nu aș vrea să pierd Apocalipsa.

7 comentarii la leviticul pentru preșcolari

 • Luc

  auz, dah cu Sfântu’ Petru nu au? pe post de Sepp Blatter…

 • Aburel

  Oare se pot face abonamente la revista prin posta?

 • mrx

  @Luc: nu am nicio informație despre data apariției numărului referitor la SF specificat de tine. De îndată ce aud ceva te voi informa cu celeritate.

  @Aburel: probabil că sigur cred că se poate și prin poștă – mă gîndesc… Nu știu însă dacă există un acord de licențiere a conținutului și pentru copii din teritoriile de peste mări – aici putem avea o problemă juridică legată de proprietatea intelectuală. Eu zic totuși să abordezi problema empiric: încearcă! E păcat – dacă tot ați făcut frumusețe de fată :* – să o privați de șansa Cunoașterii.

 • Renton

  Eu in locul vostru nu m-as lua de religie ca nu se stie daca exista sau nu. Mai bine sa sa nu te pui rau.

 • Tudor

  Renton: Daca exista, se stie care iti este orientarea fara sa mai fie nevoie sa o spui deci nu risti furci si flacari. Iar daca nu exista, oricum nu conteaza. Amin!

 • mrx

  Păi noi tocmai de aia ne luăm de ea că nu se știe. Dacă se știa nu aveam tupeu. Și daca nu erea nu se povestea. Amindoi.

 • mrx

  Atenție mărită: în numărul nouă, abțibild gratuit cu SF Petru! Nu inventez nimic, tocmai am fost anunațat de o versiune actualizată a reclamei.

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux