leviticul pentru preșcolari

Doar în această sătămînă la chioșcuri – Biblia ilustrată pentru copii – volumul 7 – numai cu Gazeta Sporturilor!

În distribuție, în rolul principal – Mutul. În alte roluri: Iuda – Dumitru Dragomir , Pilat din Cont – Cornel Dinu. Mielul de la pagina 18 a fost oferit cu amabilitate de Cooperativa Stînele Becali. Traducerea și adaparea (fără accent) din stranieră în imagini – Mircea Lucesco.

Se fac și abonamente? Că nu aș vrea să pierd Apocalipsa.

7 thoughts on “leviticul pentru preșcolari”

    1. @Luc: nu am nicio informație despre data apariției numărului referitor la SF specificat de tine. De îndată ce aud ceva te voi informa cu celeritate.

      @Aburel: probabil că sigur cred că se poate și prin poștă – mă gîndesc… Nu știu însă dacă există un acord de licențiere a conținutului și pentru copii din teritoriile de peste mări – aici putem avea o problemă juridică legată de proprietatea intelectuală. Eu zic totuși să abordezi problema empiric: încearcă! E păcat – dacă tot ați făcut frumusețe de fată :* – să o privați de șansa Cunoașterii.

  1. Eu in locul vostru nu m-as lua de religie ca nu se stie daca exista sau nu. Mai bine sa sa nu te pui rau.

    1. Păi noi tocmai de aia ne luăm de ea că nu se știe. Dacă se știa nu aveam tupeu. Și daca nu erea nu se povestea. Amindoi.

  2. Renton: Daca exista, se stie care iti este orientarea fara sa mai fie nevoie sa o spui deci nu risti furci si flacari. Iar daca nu exista, oricum nu conteaza. Amin!

  3. Atenție mărită: în numărul nouă, abțibild gratuit cu SF Petru! Nu inventez nimic, tocmai am fost anunațat de o versiune actualizată a reclamei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *