magazin specializat în Timișoara

Se deschide un magazin nou în Timișoara. Am trecut pe lîngă el și m-am bucurat. Uite că nu doar în țările civilizate poți vedea în centru magazine foarte specializate care vînd clienților cunoscători trenulețe scumpe, acordeoane, jucărele de lemn lucrate manual, păpuși vechi cu cap de porțelan, accesorii pentru mașini de epocă etc. De acum vom avea și noi un magazin care să arate că sîntem civilizați și avem preocupări mai rafinate, că nu cumpărăm doar mîncare și haine (că de mașini străine ne-am mai lăsat de cînd cu criza).

Se deschide ziceam un magazin de viole. Cred că pasionații genului îl vor aprecia, cu atît mai mult cu cît pare a fi chiar magazinul oficial!

Sper că e de viole pentru că altfel gîndul mă duce – după numele de pe reclama proaspăt instalată deasupra intrării – la un “atelier” de prestări de servicii, e drept foarte specializate dar… încă ilegale pe la noi. Nu cred totuși că e vorba de un atelier pentru pasionații genului brutal, prea sînt geamurile exterioare mari și neacoperite cu folie neagră.

Dacă nu mă credeți vă arăt:

Viola

1 thought on “magazin specializat în Timișoara”

  1. Eu am auzit ca se spune „Forza Viola” (sau era Forzza?). Deci mi se pare mai probabil ca sa fie ceva brutal.
    Acum vre-o 7 ani am fost la sediul oficial a lu astia cu magazinu oficial si i-am intrebat daca nu imi vinde si mie marfa de-a lor. Au fost surprinsi si m-au tratat ca pe un nebun inofensiv. Spre marea mea mirare si-au notat ideea si uite ca pana la urma si-au deschis si magazin. La mai multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *