google -> keywords -> blog

Voi explora în continuare comoara de informație oferită de Google Analytics și vor răspunde, prea tîrziu, cîtorva întrebări dificile puse de căutătorii pe internet, întrebări cărora Google a decis că eu le-aș putea oferi în acest blog un răspuns.

Q: „cum copiezi expresii frumoase despre iarna intr-un folder nou?”
A: cu Copy și Paste.

Q: „poate fi o variabila locala in acelasi timp si o variabila globala?”
A: orice variabilă locală poate deveni variabilă globală cu puțin efort. Nu același lucru se poate afirma despre o variabilă globală. Aceasta din urmă are nevoie de ceva mai mult efort pentru a se autolocaliza. Acestea însă nu sînt răspunsuri la întrebarea dumneavoastră. Răspunsul pe care îl așteptați este următorul: o variabilă locală nu poate fi în același timp și o variabilă globală. Ea poate fi însă o variabilă globală fie înainte, fie după ce a fost locală.


Q: „probleme mouse usb se musca sageata singura”
A: deși aceasta nu este o întrebare propriuzisă, voi încerca un răspuns propriuzis. Moușii care au problema descrisă de dumneavoastră pot fi tratați. Tratamentul lor presupune multă răbdare și dăruire dar de cele mai multe ori, aplicat cu consecvență și atenție poate oferi satisfacții depline atît mouse-ului cît și săgeții. Se va aplica de două – trei ori pe zi, în locurile unde se mușcă săgeata singură de obicei, o soluție cu gust foarte amar. Aceasta va descuraja săgeata să se mai muște singură. Pentru ca mouse-ul să nu aibe de suferit de pe urma săgeții, este recomandabilă aplicarea unui guler elisabetan, acesta împiedicînd accesul mouse-ului cu boticul lui mic la locul cu pricina. Iată spre exemplificare un cîiine care nu mai poate să se mușcă săgeata singură (din păcate o imagine cu un mouse în această situație nu am găsit).

Promit să revin cu alte întrebări și răspunsuri pe măsură ce ele vor fi culese din… populație.

4 thoughts on “google -> keywords -> blog”

  1. Ciinele ala din poza tot poate sa se mai muste singur daca de exemplu isi taie o bucata din coada sau o laba si dupa aia o musca. Ooo sau stiu si mai simplu, poate sa-si muste limba.

  2. Da, ar putea dar ce era important am rezolvat: am exclus sageata din ecuatie. Ea se musca singura!

  3. Renton nu a inteles ca ciinele nu se poate musca sageata singura; nu ciinele
    Mie mi se pare destul de clar; si cred ca daca sapam mai adinc o sa observam ca sageata are probleme serioase si ca mrx trateaza numai simptomele nu si cauzele lor
    Nu cred ca are rost sa continui

  4. @Aburel: daca Renton nu intelege, de aia sintem aici ca sa-l invatam cum e realitatea de fapt in sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *