foxit

Că tot a venit vorba de Foxit (PDF reader), i-am dat o șansă. Nu mai povestesc despre capcane la instalare, despre toolbaruri sau schimbari de setari în browser pe care am reușit să le fentez. Nu am reușit să fentez click pe reclama din dreapta (jos pălăria băieți, ați fost buni la faza asta!).

Cum aș putea să cred un program care începe așa:

Aș putea accepta că nu i-a interesat să pună acolo la start lista cu cele mai recente documente ci „OnDemandCM” (nu știu ce e și nici nu vreau să aflu). Faptul că arată așa, că programatorii ăia nu au echilibrat puțin lucrurile în fereastra de start de care se lovesc de mii de ori, asta îmi spune unele lucruri despre ei. M-ar durea ochii și dinții și spatele și… să las să plece așa softul la care lucrez. Cînd mă uit la forma asta îmi vine să cad de pe scaun. Nici măcar nu mi-e clar dacă spre partea stîngă sau spre dreapta.

PS: nu știu ce am făcut și dacă eu sînt vinovat dar toate paginile le vad ca o tablă de șah:

3 thoughts on “foxit”

  1. Io sincer nu am vazut niciodata fereastra aia: l-am asociat cu pdf-urile si dublu click pe pdf deschide programul si arata pdf-ul. In rest nu m-a interesat de nici o culoare. Si totusi, n-ai zis ceea ce cred eu ca e esential: ai gasit un pdf care sa arate gresit cand il deschizi cu asta? porneste mai repede? merita 5 MB fata de 50 MB cat are adobe reader?

  2. Eu nu pot face abstractie de faptul ca vrea sa-mi furiseze soft nedorit in PC. Si nu pot sa ma abtin sa nu vad unele chestii si sa nu trag concluzii :) Sigur si tu cind vezi un soft cu un buton mic roz pus putin la stinga intr-o fereastra mare verde… te gindesti daca o fi asta speranta :)

    Am studiat prea putin, inca nu l-am dezinstalat. Nu am gsit PDF care nu deschide bine pentru ca nu am ajuns sa caut asta. Am deschis PDF-uri simple (manualul de Postgres e lung si e interesant de vazut cit de rapid pedalezi prin el).

    Porneste mai repede dar merge mai incet in timp ce-l folosesti. Nu merita pentru mine mai putin 45 de mega de kit pentru nesiguranta ca imi instaleaza chestii pe care nu le vreau sau pentru faptul ca-mi baga reclame (clickabile!) in interfata. Doar indoiala ca imi pune vreun toolbar care imi trimite pe undeva tot ce fac compenseaza toate dezastrele din Acrobat Reader :)

    Il mai studiez desi sigur nu-l pastrez. Cum sa stau cu reclame colorate si miscatoare in toobar in timp ce citesc ? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *