spotify vs youtube vs noi

Din această minunată/blestemată primăvară Spotify merge și în România. Nu mă întrebați cine ar plăti pentru Spotify dacă toată furăciunea de muzică e disponibilă pe youtube, mai ceva ca CD-urile chinezești pe tarabe la țigani în anii ’90.

Dacă totuși sunt și persoane care vor să asculte la calitate ceva ceva mai bună decât pe youtube și pentru asta vor să plătească, băgați cardul la cel mai galonat serviciu-de-ascultat-muzică-as-a-service. După care sperați ca în cel mai bogat repertoriu disponibil pe planetă, să găsiți… doar ați băgat cardul:

2017-12-25_095116

Ups + wtf + ce plm.

Să mai încercăm (jur că deloc malițios):

2018-01-05_225809

Facem pariu ca ambele albume se găsesc de furat, public, mondial, pe youtube, complete? Firește.

Cum dracu să nu piardă Spotify miliardul și jumătate când viermii de l-au ales pe Obama și-au făcut legea să fure pe față?

PS: vezi doza aia de la Maledetta Primavera? Na fix așa audiotehnică am eo pă ReVox (AT95E known as a surface noise killer). Ceva îmi spune că monstrul pe care e pusă doza verde din video e ceva mai scump decât atelajul meu.

4 thoughts on “spotify vs youtube vs noi”

  1. O fi local dar ști că nu am cont/plată locale ;) Deci ar trebui sa conteze ce ai dovedit (cu cardul) că ești, nu unde călătorești. Am verificat din nou, El Greco 1998 are 3 piese disponibile din 10. Sigur nu te-ai uitat la El Greco OST – 2007 (care e altceva)?

  2. Ai dreptate, m-am uitat la OST 2007. Cu El Greco 1998 sunt in exact aceeasi situatie, unele piese sunt gri. Bag sama ca e ceva cu copyrightul pentru unele piese, la youtube poate nu se aplica pentru ca … nu stiu doamna, intrebati un avocat.

    1. Eu nu cred ca e problema de copyright pt ca toate sunt sub acelasi regim (acelasi autor, producator, casa de discuri etc etc). Cred ca sunt „scapate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *