conspirații

20120518_150537 Așa arată azi și cred că de mai bine de un an hotelul fost și actual Continental din Timișoara.

Ceea ce îmi amintește de povești obscure din copilărie cu securiști, prostituate, străini și țigări Kent povestite în fapt de seară de vocea lugubră, alterată de transmisiunea în unde scurte, a Monicăi Lovinescu.

De fiecare dată când opresc la semafor cu imaginea asta în față am o angoasă, o teama să nu cumva să bată vântul și să frângă din mijloc fotoșopata și preafragila domnișoară.
Uitați-vă la spatele ei, la lumina atent plasată pentru a mai elimina 2-3 centimetri din talia atât de robustă și sănătoasă a celei pe care nu-i așa, când o vezi atât de “potrivită” și sănătoasă îți vine semi-instinctiv să o transformi în mama viitorilor tăi copii.
Paradoxal sau nu (te mai uiți?…) reclama nu este la consumul responsabil de Apadebaut ci la FITNESS!

Păi e fită domnișoară în mijloc sau nu?

 

Iaca luminosul spate mai îndeaproape:

20120518_150723 1

 

Ceea ce îmi amintește de evrei și de lucrul bine făcut. Cică au emis evreii ăștia o lege care mă umple de respect ca programator depășit ce sunt. Ce spune în rezumat legea urmașilor lui Moise: dacă o domnișoară (doamnă respectiv domnișor sau domn ca să nu facem discriminări) apare în reclame în reviste sau pe coperțile acestora, editorul are obligația să demonstreze la un eventual control că modelul din imagini la data la care au fost făcute pozele avea adeverință medicală cum că este în deplină și plenară stare de funcționare fizică și psihică – adică nu e subnutrit(ă) și nici bulimic(ă) sau suferind(ă) de alte dezordini care să ducă la o greutate corporală nefirească.

Dacă ar fi doar atât ar merita profund respect poporul evreu dar nu vă grăbiți până nu citiți tot!

Cică în aceeași lege, toate pozele din reviste cu domnișoare, domnișori etc. care au fost prelucrate electronic (vezi spatele luminos al prințesei încă nefrânte) să poarte un text explicit care să spună că imaginea a fost prelucrată electronic, asta ca să descurajeze tinerele viitoare fiice ale aceluiași sus-numit strămoș comun să se autoînfometeze în numele modei pînă la debilitare, privând astfel statul evreu de viitoarea lor valoare militar-combatantă. Popor cu instinct de conservare istorică dovedit eficient în milenii…

Legea (tot cică, nu am citit-o personal) prevede până și fontul și condițiile tipografice pentru textul explicativ-descurajator. Jos pălăria (să se vadă clar zulufii)!

Ceea ce îmi amintește de o altă lege a altui popor în care fiecare propoziție din fiecare frază se cere implicit batjocorită de te miri ce semianalfabet fost securist chior sau nu (ca sa nu discriminăm). Așa lege, așa popor, așa instinct de conservare istorică, așa să ne ajute ______________ (completați spațiul după preferințe).

Ceea ce îmi amintește de o altă carte scrisă tot în bătaie de joc, cu aceeași valoare legislativă, Biblia Hazlie de un autor cu nume suspect de explicit de evreu rus. Poate fi ce-i drept și intoxicare contrainformativă că prea e pe față numele autorului.

Simțiți cum plasa aproape invizibilă a conspirației ține zidul prea vechi și ros de ploi al realității să nu se prăbușească?

Ceea ce îmi amintește că trebuie să curăț acvariul așa că… v-am salutat!

1 thought on “conspirații”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *