îndemn (sau linus față cu reacțiunea)

Linus Torvalds a început să se maturizeze?

"If you have anything to do with security in a distro, and think that my kids (replace "my kids" with "sales people on the road" if you think your main customers are businesses) need to have the root password to access some wireless network, or to be able to print out a paper, or to change the date-and-time settings, please just kill yourself now. The world will be a better place,"

Iconița linuxiștilor însăși avînd copii începe să intre în lumea reală: fetița lui, în care se vede treaba nu a avut încredere destulă cît să-i dea parola de root pe laptopul copilăresc și personal, a avut o mică problemă școlară – a avut de printat o chestiune, fapt pentru care Linuxul patern i-a cerut acces de root (pentru instalarea driverului? pentru recompilarea kernelui? nu e important).

Ca orice ((părinte de fetiță) && (părinte de sistem de operare)) responsabil, Linus s-a revoltat sănătos și a grăit turmei de o păstorește prin contul săul de Google+ îndemnul să se împuște, fără să ofere detalii de implementare.

Nu știu ce s-a întîmplat cu Linus, care o fi problema lui dar e nedemn pentru Linuxistul Fundamental să se pună în papucii utilizatorului ordinar. Ca să fii demn să accezi la o fărîmă de Creație trebuie să știi măcar cîteva zeci de incantații de bază cu formă fixă, nu printezi tot ce îți trece prin minte din Linux fără cîteva sudo acolo mă înțelegi… Așa ceva poate face orice peizan în wind0ze.

De ceva vreme mi se părea mie ceva suspect și cu Linus ăsta, acum mi-e clar, a îmbătrînit, s-a lăsat și ăsta cumpărat de Micro$oft.

Dragi mici hackeri și hackerași cvasianarhiști ai planetei: așa cum se prezintă azi Linus, el nu vă mai poate fi tată, nu vă mai poate reprezenta, Hu0++! La vremuri de grea încercare se vede cine ți-e adevărat tovarăș, se alege grîul de neghină și 1 de bietul 0. E vremea unei noi revoluții, e vremea ca tinerii pervertiți să se întoarcă la adevăratele valori, sincer e timpul pentru o nouă versiune GPL!

8B542408 83FA0077 06B80000 0000C383
FA027706 B8010000 00C353BB 01000000
B9010000 008D0419 83FA0376 078BD98B
C84AEBF1 5BC3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *