vodafone – epopeea nesimțirii – partea a doua

Despre gunoiul publicitar al operatorilor de telefonie mobilă am mai povestit. Au cîștigat tot respectul meu pentru tenacitatea și insistența cu care se scaldă în rahat pe toate căile audio-vizuale.

Recent am dat peste altă implementare a spiritului fraudulos ce-i animă. Umblînd bezmetic în căutarea unor informații pe website-ul vodafone.ro fără vreo șansă să dau de ce mă interesa în noianul haotic de mizerie publicitară am dat peste următoarea “ofertă”:

dublu

După atîta bombardament cu minciuni numite oferte, ce om normal ar mai citi texte publicitare de la așa o companie?

Cei de la Vodafone s-au hotărît să fie generoși și să ne dea dublu. Ce frumos din partea lor. Dacă insiști să citești vei înțelege că e vorba de vechiul abonament de internet pe mobil cu trafic nelimitat… superofertă în cantitate dublă. Îmi amintește de jocurile de la grădiniță în care fiecare din copii avea/făcea/putea mai mult decît ceilalți: eu am 10, eu am 100 eu am un milion, eu un catralion, eu un infinit, eu două infinite, eu un catralion de infinite, ba eu un infinit de infinite de infinite de nesfîrșite.

3 thoughts on “vodafone – epopeea nesimțirii – partea a doua”

  1. Eu, pentru ca ma straduiesc putin, inteleg ca au dublat volumul de date pe care daca il depasesti, iti micsoreaza viteaza de download atat de mult incat degeaba mai e nelimitat pentru ca va fi devenit deja inutil

  2. Internet mobil nelimitat cu viteze PANA la …
    Deci probabil Tudor are dreptate, e nelimitat dar la viteze mici daca depasesti traficu dublu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *