3 secunde de tumblr

Aud că penultima modă în materie de net + exhibiționism social se numește tumblr, mare succes care nu poate decît să eclipseze Facebook dacă e să ne luăm după cifrele aiuritoare. Nu că Facebook nu ar fi demult în plină aberație cu miliardul lor de utilizatori dar tumblr îi miștocărește la propriul joc cu sutele de mii de catralioane de utilizatori noi pe minut.

Cuprins de un brusc interes nu atît pentru socializare pe internet cît pentru a afla ce nevoie mai poate fi inventată după ce s-a văzut și Facebook și Blogger și Twitter, frații și verii lor și toți hibrizii obținuți prin încrucișări mai mult sau mai puțin firești între aceștia, mi-am îndreptat browserul spre tumblr. Nu eram interesat de vreo analiză tehnică, eram doar curios ce ar mai putea fi interesant în încă un website oh atît de popular sau să formulez mai clar: ce dracu o fi acolo și cum o arăta el în această implementare.

Trebuie să recunosc că mă așteptam la o încropeală pehașpistă însăilată de o echipă de script-kiddies dar mă gîndeam că la “așa succes de piață” au și cîțiva ingineri, programatori de meserie și eventual vreo doi testeri.

tumblr Am “format” tumlr.com de pe mobil și am fost întîmpinat de o pagină de log-in, exact ca în povestea cu același nume.

Din greșeală (jur!), fără nicio intenție de a le testa scriptulețul, am apăsat pe “Sign up” fără să fi introdus un e-mail sau o parolă.

Am fost prompt informat că adresa de e-mail (vidă) e deja folosită… Probabil pentru administratori? Abia acum m-am gîndit că aș putea să introduc și clasica parolă 12345 și să văd direct interfața de administrare. Dar pînă la urmă ce ar putea fi așa interesant de văzut și acolo… Mai bine lasă.

1 thought on “3 secunde de tumblr”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *