libertate la regulat

Sarkozy, președintele probabil genetic hun al Măreței Repulici Franceze ar vrea să reguleze (și) internetul. Vorba aceea, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place… El (Sarcozy!) simte că popoarele lăsate de capul lor tind să spună te miri ce pe internet și consideră că asta nu e deloc frumos. Republica sa de origine – Ungaria – propune și ea legi care să reguleze media în general și care oripilează Europa, deci rimează.

Acum că la America nu mai este regulatorul planetar principal – domnul și prietenul democrației George Bush – cine a mai rămas în topul preferințelor mele să reguleze internetul, media și pe noi toți în general?

În ordinea descrescătoare a populațiilor păstorite aș numi următorii indivizi pe mîna cărora aș da fără ezitare democrația și libertatea în general să fie temeinic și viguros regulate:

Ah, și dacă tot veni vorba de regulat, propun ca adjunct al domnului Sarkozy să fie cel puțin pentru o perioadă de probă, regulatorul de la FMI, regulat la rîndul său (cu pedigreu tot francez), fostul-posibil-viitor-președinte al aceleiași mărețe republici, Dominique Strauss-Kahn. Dacă nu mai poate regula de unde se află la modul direct tocmai ce i-ar plăcea, poate încearcă măcar pe internet cu webcam sau cu un vnc-ceva. Facem așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *