memorie pregătită

Am dat azi peste niște memorie mai deosebită. De fapt nu memoria era deosebită ci modul în care micile genii de la departamentul vînzări l-au ales pentru a o promova.

Partea specială e în colțul din dreapta-sus: textul care ar trebui să vîndă memoria majorității clienților adică acelora care nu prea știu cu ce se mănîncă treaba asta cu calculatoarele. Memoria noastră de azi e nici mai mult nici mai puțin decît Windows 7 Ready.

Windows 7 Ready

Pentru necunoscători: memoria asta (sau alta) nu are nici cea mai vagă idee ce-i ăla Windows, necum să aibă vreo preferință sau găteală specială pentru versiunea 7. E cam la fel de conștientă sau adaptată pentru Windows 7 biata de ea precum e un tripluștecher din care alimentezi un calculator care rulează Windows 7. Doar că situația nu e la fel de clară pentru clientul obișnuit în cazul memorie pe cît ar fi în cazul tripluștecherului.

Dacă mergînd printre rafturile unui supermarket ați vedea hîrtie igienică etichetată “Vancouver 2010 Olympics Ready”, probabil v-ați simți insultată inteligența așa cum mă simt eu suspectat de imbecilitate de fiecare dată cînd mi se arată pe rafturi apă plată pentru femei (da, e roz). Cam același lucru e și cu memoria asta. Singura ei legătură cu Windows 7 ar fi că pus pe etichetă, cuvînt magic Windows probabil o va vinde mai bine.

2 thoughts on “memorie pregătită”

  1. Intr-un fel au ei dreptate ca memoria lor e „gata pentru Windows 7”; la fel de gata ca si pentru altceva
    Imi si inchipui pe cineva intrind in magazin si intrebind de memorie pentru upgradel a Windows7, si, iata, exista ceva exact pe ea ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *