cercetătorii francezi contra dumneavoastră

Cercetătorii francezi au ascultat 103 zile continuu cu urechea la țeavă să vadă ce și cine downloadează cu torente. Ce au mai făcut ei toate zilele astea în timp real? Au numărat milioane și miliarde de biți, probabil unii dintre ei cu copyright (cică acuratețea informației e de vreo 70%), au numărat nu știu cîte milioane de downloaduri, au aflat nu știu cîte alte lucruri aproximativ interesante și au adunat nu mai puțin de 148 de milioane de IP-uri! O grămadă de informație foarte utilă.

Dacă mai stăteau cîteva zile și ascultau mai atent la calorifer sau galenă (în funcție de zodie, unii-s semne de pămînt, alții de aer), puteau aduna chiar toate IP-urile (v4) – că și așa cică-s prea puține.

După cît elan creator au cercetătorii ăștia francezi, se vede treaba că vor să-i ajungă rapid din urmă pe cei japonezi – cei mai buni dintre cei buni.

În final tinerii au scris și un PDF – cu Times New Roman!

Pentru mai multe detalii consultați documentația, poate vă găsiți IP-urile pe acolo.

6 thoughts on “cercetătorii francezi contra dumneavoastră”

  1. În evidența lor sînt fără niciun dubiu o grămadă din IP-urile care au trecut și pe la tine. Pe la cîți or fi trecut tot a folosit cineva un torent – două. Asta face cu atît mai utilă evidența lor: practic au acolo toate IP-urile care nu sînt fixe și ajung pe la popor și aproape toate alea fixe. Sîntem o lume de hoți. Dar asta știam deja.

  2. Nu e rea idea sa se faca o lista cu IP-uri si sa le puna pe toate la Gazeta de Perete. Ca sa vada poporul cu ce se ocupa anumite elemente retrograde cu inclinatii burgheze.
    De unde ai scos ca cercetatorii francezi sint contra noastra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *