ajutor!

Există vre-o cale, ORICARE, ca Spotify să nu mă roage de zeci de ori zilnic de luni de zile să ascult Gary Numan? Jur că nu am ascultat nici măcar o dată – nu știu cu ce am greșit. Vă rog mult de tot să mă ajutați! Un hack, un crack, un keygen, un POKE, un RANDOMIZE USR (oldtimers știu despre ce vorbesc) – orice! Mulțumesc enorm respectiv anticipat.

5 thoughts on “ajutor!”

  1. Depinde și unde îți sugerează asta. Verifică playlist-urile Discover Weekly și Release Radar. Dacă apare Gary Numan acolo foloseste butoanele din proximitatea numelui piesei [în aplicația de desktop]. Astfel Spotify va ști să nu îți mai recomande acel gen de piese / artiști.

    Poți vedea dacă Spotify crede că îți place acel artist aici: http://000.000.00.00:8080/public/top . E safe site-ul, te loghezi cu contul tău și iți va afișa statisticile tale.

  2. Am aprobat comentariul dupa ce am editat IP-ul din adresa. Adresa de mail 3412…deq4@caea.com împreună cu unnamed (nume de utilizator) sugereaza într-adevăr „e safe site-ul sa te loghezi cu contul tau” :) Haioasă și personalizată încercarea de a face rost de un cont spotify.

    1. Sa o luam pe rand: cineva pe nume user unknown cu adresa de mail 34123…q4@caea.com spune pe net „baga aici cu incredere parola ta” si da o adresa care contine un IP, fara domeniu, fara https ba mai mult ca in anii 90, pe portul 8080. Cum iti suna? Nici daca frate-miu ar trimite-o nu as lua-o in serios. Poate nu e rea intentie dar oricum nu e responsabil sa public asa ceva pt ca e clar o problema in sugestia de a introduce parola la o pagina deschisa cu un link si necontrolabil. Acum vine referinta: un reddit. Care e cam la fel anonim ca si comentariul initial deci adauga incredere zero la increderea initiala. Nu e nimic personal, discut strict situatia dpdv al securitatii. Bun, am verificat ce face linkul si am constatat ca intr-adevar redirecteaza spre spotify si triseaza putin sistemul. Foarte bine, deci functioneaza, deci e de incredere? Nu. Pentru ca desi functioneaza azi, in 6 luni cineva schimba scriptul de la 108.123.999.1:8080 si in loc sa redirecteze, prezinta o pagina exact ca aceea de logare de la spotify. Comentariul odata aprobat, ramane aici chiar daca in 6 luni ceea ce pare legitim acum ar deveni o pagina de furat parole. Adica peste 6 luni comentariul asta aprobat cu buna credinta va trimite direct spre o frauda. Probabil nu tu faci asta dar asa pare pentru ca o recomanzi. Nici eu nu as face-o dar pentru ca eu (blogul meu) ar trimite acolo, pare ca eu as face-o. Sigur, exista sansa ca pagina aia sa fie cu adevarat de incredere si acel anonim care a facut-o sa merite tot respectul ca isi consuma resurse cu ea pe server dar nu as paria pe atata altruism anonim pe net cu parola mea. Si nici pe altii nu ii pot incuraja sau macar nu le pot sugera ca asa ceva e acceptabil. Deci poate nu a fost rea intentie dar cușeră treaba nu arată. E discutabil daca reddit nu trebuia sa cenzurezeze pentru ca arata absolut clar ca o incercare de furt de cont amanata pana dupa verificare si aprobare. Sa mai adaug si ca IP-ul e unul din digitalocean deci ABSOLUT ANONIM, nu ajuta niciun reverse ip lookup sa verifici daca e Congo sau Nigeria. Ai paria contul tau pe buna credinta a redditorului altruist? Nu cenzurez linkul spre reddit pt ca daca a urmarit cineva discutia pana aici (din cei 2 care citesc blogul :) are deja toate informatiile sa dea click dupa cum ii dicteaza constiinta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *