Subiecte

code::blocks

Tinerii de la liceul de informatică din târg învață în clasa a 9-a C++. Nu mă întrebați despre discernământul educatorilor, nu sunt medic.

IDE cu care își încep viitorii programatori educația profesională se numește Code::Blocks. Frumos::numele și nu doar el.

Așa arată o fereastră de dialog (deschisă la întâmplare) din Code::Blocks:

codeblocks

Cum credeți că va arăta interfața cu utilizatorul care va ieși de mâna viitorilor profesioniști care sunt expuși la așa ceva de mici? Nici eu…

3 comentarii la code::blocks

  • Tudor

    Noua moda e sa lasi copiii sa faca ce vor, de la orice varsta, ca sa isi gaseasca de mici directia. Rezultatul este adulti fara empatie::sociala.

  • mrx

    Uită-te puțin la alinierea marginii din dreapta a textboxului Working Directory (cu D mare 🙂 E subtila precum miscarea camerei din finalul unui film de Milos Forman. Ai vazut pixelul? Aia e să fii profesionist ! :)) Ai fi crezut că a greși de le-a aliniat măcar pe alea 4 cât de cât dar atenția autorului la detaliu sfidează vederea omului obișnuit.

  • Aburel

    Eu ma tot lupt cu colegii din UK sa nu majusculam toate cuvintele din etichete (labels). Cred ca resistance is futile.

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux