Subiecte

libertate la regulat

Sarkozy, președintele probabil genetic hun al Măreței Repulici Franceze ar vrea să reguleze (și) internetul. Vorba aceea, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place… El (Sarcozy!) simte că popoarele lăsate de capul lor tind să spună te miri ce pe internet și consideră că asta nu e deloc frumos. Republica sa de origine – Ungaria – propune și ea legi care să reguleze media în general și care oripilează Europa, deci rimează.

Acum că la America nu mai este regulatorul planetar principal – domnul și prietenul democrației George Bush – cine a mai rămas în topul preferințelor mele să reguleze internetul, media și pe noi toți în general?

În ordinea descrescătoare a populațiilor păstorite aș numi următorii indivizi pe mîna cărora aș da fără ezitare democrația și libertatea în general să fie temeinic și viguros regulate:

Ah, și dacă tot veni vorba de regulat, propun ca adjunct al domnului Sarkozy să fie cel puțin pentru o perioadă de probă, regulatorul de la FMI, regulat la rîndul său (cu pedigreu tot francez), fostul-posibil-viitor-președinte al aceleiași mărețe republici, Dominique Strauss-Kahn. Dacă nu mai poate regula de unde se află la modul direct tocmai ce i-ar plăcea, poate încearcă măcar pe internet cu webcam sau cu un vnc-ceva. Facem așa?

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux