gunoi.tm – 2

Vă amintiți coșul de gunoi din părculețul de joacă al copiilor? Ei bine, revine.

Azi am trecut din nou pe acolo, de data asta la vreme de seară. Sînt vreo 4-5 zile de cînd am făcut fotografia postată atunci. Pot să vă spun că în tot acest timp în Timișoara vremea a fost calmă și nu s-a semnalat nicio adiere de vînt. Vă rog să observați atent și comparativ poziția exactă a PET-ului și a ambalajelor de la McDonalds de atunci și de azi.

Vechi Nou
gunoiold gunoinew

Nu aveam așteptări de la RETIM. Speram totuși la mai mult de la stihii.

Notă: PET-ul de bere este gol deci foarte ușor de luat de vînt. Dacă nu cumva au trecut cei de la RETIM și l-au cules atenți de pe jos (fiind luat de vînt) să-l pună exact în aceeași poziție pentru efectul artistic, înseamnă că într-adevăr nu am avut pic de vînt prin Timișoara zilele astea.

Altă notă: între timp copii au sărbătorit probabil ziua de naștere a vreunuia dintre colegii de grădiniță. Așa mă gîndesc că o fi apărut sticla de whiskey.

4 thoughts on “gunoi.tm – 2”

  1. Macar nu mai trebuie investit intr-un aparat care monitorizeaza vintul.
    Tot raul spre bine!
    Hai Tottenham!! (asta nu are legatura cu subiectul dar am zis ca na, merge)

  2. 1. cosurile alea nu par usor de golit. Nu ca asta e un motiv ca sa fie lasate pline dar e aiurea designul
    2. neschimbarea asta, sau schimbarea asta lenta, iti da o siguranta ca shtii cum sint lucrurile chiar daca nu le verifici zilnic (ca sa mai fac haz de necaz)

  3. Au trecut încă două zile și sticlele sînt și acum exact în aceeași poziție în coșul de gunoi. Ieri dimineață s-a colectat gunoiul din zona, măturătorii nu știu exact cu ce frecvență dau cu mătura dar probabil nu ajung în semestrul ăsta.

  4. Update: entropia și-a spus cuvîntul, vraja s-a rupt, ordinea s-a stricat, PET-ul de bere nu mai e la locul lui. Ca să fie mai ușor de acceptat mersul inexorabil spre un uniform și amorf, ambalajele de la McDonalds și sticla de whiskey sînt încă pe poziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *