grafice php

Curbe frumoase, creier puțin. Se aplică și în programare:

Pentru cine se uită la grafice pe telefon (…), faceți zoom să vedeți scara verticală la primul grafic. Autoscalarea, probabil implicită, ca mai orice ni se servește gratis și facil azi, ne-a ajutat, precum CNN, New York Times sau Antena 3 să vedem negrul ca pe cel mai corect politic-alb, ca să nu cumva să ne strice vaibul. Totuși de ce limita superioară e 200% și nu de 314% de exemplu? Spiritul critic nu mai e la modă așa că de ce să punem la îndoială? Prea multe întrebări, prea multe mofturi, e gratis așa că… Slavă!

Dacă treci de capcana că zero e de fapt 100% și brusc lucrurile care păreau minunat de relaxate sunt de fapt critice (sună cunoscut?), te-ai putea întreba ce sens are corelația dintre primul și al doilea grafic: resursele sunt 100% consumate dar încărcarea e la 6%. Nonbinar de-a dreptul. Destul cu analizele astea care accentuează ridurile, graficele obosește. Slavă!

Sigur că nu php în sine e problema aici ci locuitorii săi destoinici care conform etosului au găsit pe net încă o librărie. Pe vremea mea (!) librăria era magazinul fizic (!!) unde te duceai să cumperi cărți (!!!) ca să le citești. Azi librăriile sunt altceva de unde și rezultatul de mai sus. Hai mai o slavă și să încheiem că mi se răcește cafeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *