podul cu mâner

O culegere de umor de foarte bună calitate, buchet de absurditate mascată măiastru pentru 90% din cititori cu doar două-trei cuvinte banale, aruncate la fentă, gourmet umoristic pentru ceilalți 10%, a fost editată pe vremuri sub titlul “Cărămida cu mîner”. Dacă vă credeți în cei 10% cărora le-ar plăcea această carte, căutați-o neapărat la anticariatul cel mai apropiat de școala primară unde a absolvit unchiul dumneavoastră favorit.

Totuși colecția a omis din motive regretabil de cauzale un citat definitoriu pentru genul literar în cauză, din Mihai Gâdea, realizator extrem, extrem de mare al canalului extrem, extrem de adânc Antena 3. Iată așadar, vin acum spre dumneavoastră să vă arăt și vă rog să mă credeți pe cuvânt că exact așa s-a și întâmplat cu exactitate. Break king news!

„Un pod astăzi a căzut, nu l-a atins nimeni, pur și simplu treceau niște oameni pe pod.”

Mihai Gâdea – Antena 3

Nota redacției noastre cum ar veni: din camionul căzut pur și simplu efectiv sub podul pe care nu l-a atins nici el, nici oamenii, nici copilul omului, nici cu pumnul, a fost scos un cetățean care trecea pe pod ca tot omul, cu camionul dar fără ca-camionul său să îl atingă. Cum pe cine? Pe pod. Cum care pod? Podul extrem extrem de scump pe bază de corupție. Cum așa? Iată așa: ca să vă convingeți chiar voi înșivă de unii singuri că nimeni în fapt nu a atins efectiv podul în timp ce pe acesta trecea cu exactitate un anumit camion, avem iată cum spuneam dovada, iată nucleara care îi desființează! Se știe bine ce credibilitate mică are canalul concurent DIGI24, canal cu o audiență constant negativ de mică în fiecare zi de 14 noiembrie 2019 comparativ cu a noastră care a fost și mai mare. Ei bine, afirmația DIGI24 că podul ar fi fost traversat în timpul prăbușirii sale jos dovedește în mod clar contrariul acestuia:

Ce șofer ar atinge chiar și cu o floare un astfel de pod la această manieră?… Se vede perfect sus în dreapta hărții cum, iată, camionul nu a atins niciun moment podul în timp ce îl traversa pe acesta.

Dar de ce mă refer neinspirat la o carte care conține și texte din autori ruși? Ca să vă prostesc. Încerc să vă manipulez că tocmai ați citit un fake news. Cu mâner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *