confuzionale

Ați observat cum în fiecare vară câte un ciobănaș sărman este fulgerat la știrile PRO TV? Pe vremuri, când oița era mai bârsană și Andreea Esca nu era încă în cartea de istorie, ciobănașii erau mai degrabă trăsniți. Ce vulgar…

Ați băgat de seamă cum la toate știrile, microbii infestează pe capete bolnavii din spitale? Înainte de generația pro, microorgansmele, total derutate, infectau în loc să infesteze.

Și uite cum după o bine întemeită introducere am ajuns și la subiectul planetar al momentului. Nu, nu la refacerea URSS, nu la supradozele de vaccin ci la Djokovic (și mai cum?), sper că l-am scris bine că pănă recent nu știam că există în ciuda evidenței. Ei bine, a reușit și Djocovic să bage fetele de la știri în altă confuzie lingivistică: se pare că ostilul guvern al Australiei (huo!) ar vrea să îl deporteze. Unde? Acasă, în Serbia. Fetelor de la știri: Napoleon a fost deportat, Ovidius a fost și el deportat, Djokovic riscă “decât” să fie trimis acasă. Halal risc după atâtea căcaturi sub semnătură făcute de însuși fenomenul tenisului. Adică Djokovic poate fi în cel mai fericit (pentru el) caz expluzat, nu deportat. În cel mai corect caz poate fi încarcerat, motive ar fi suficiente. Dar cum zicea și cutremuratul: așa-i în tenis…

3 thoughts on “confuzionale”

  1. Uite ca Djokovic entertainuie si in afara tenisului.

    Am vorbit cu fratele lu’ Djokovic si cu fratele primului ministru australian si realitatea e asa:
    – Novak Djokovic nu vrea sa se vaccineze (minic rau in asta)
    – Novak vrea sa joace tenis sa dovedeasca ceea ce el stie deja: ca e cel mai bun posibil
    – Scott Morrison (primul ministru australian) vrea sa stea la putere
    – Scott vrea sa aibe poporul propriu in mana si lupta inpotriva covidului e o scuza mai buna decat altele in momentul asta
    – Federatia australiana de tenis vrea ca Novak sa joace ca sa faca profit din bilete si tv

    Cum nu poate sa intre in Australia fara vaccin sau hartie de la doctor, si vaccin nu vrea sa faca, Novak a luat hartie de la doctor. Noi fiind tot balcanici stim cat de greu e sa faci rost de o adeverinta de la medic, antedatata daca e nevoie. Deci a avut adeverinta ca sa poata intra in Australia.
    Scott are prioritate lupta cu covidu si s-a prins ca adeverinta lu Novak nu e coshera si fara sa se mai impiedice in legi si reguli a zis ca nu il lasa in tara sa imbolnaveasca copii, batranii si femeile cu copii in brate.
    Novak s-a gandit … hmm, eu sunt cel mai bun, si pot sa castig milioane, dau niste mii la avocati si dau in judecata pe astia care nu cred in geniul meu nativ.
    Judecatorul (singurul om bun din poveste) a zis, „Da Novace, ai dreptate dupa lege”.
    Decat ca alegerile nu se cashtiga prin pierzand in presa lupta cu strainii. Asa ca Scott (sau pretenu lui de la imigrari) il da afara ca poate.

    Eu dau filmului asta 4 stele din 5 posibile pt lipsa de impuscaturi si explozii.

    q.e.d.

  2. Și Maicăl Gecsăn și-a cumpărat doctor să îl anestezieze și anestezia a reușit. Cine are bani cumpără doctori. Medicina și justiția sunt cele mai onorabile (și bine plătite – întâmpător) profesii.
    Pe de altă parte eu înțeleg că ministrul pentru imigrare (ce tare portofoliu are guvernul Australiei…) are dreptul discreționar să refuze o viză. Deci să facem Australian Tennis Open la Cluj! Acolo totul e posibil și avem și arenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *