vancouver 2010 la tvr2

„Accidentele sînt foarte frecvente în schiul alpin, mai ales la coborîre.”

(c) 2010, TVR2

10 thoughts on “vancouver 2010 la tvr2”

 1. Din pacate, asa se numeste una dintre probele schiului alpin: "coborire"; atit poate romana sa traduca din englezescul: downhill:)
  Asa ca sa nu fim circotasi cind nu e cazul;)
  Asta imi aminteste de un clip scurt de l-am vazut dintr-o emisiune a domnului Capatos in care ridea de doamna Columbeanu ce afirmase raspicat: Botezatu incearca sa isi APROPRIEZE meritul de a il fi lansat pe soferul meu… Cei doi s-au prapadit de ris de cuvintul asta straniu, fara sa se oboseasca in a il cauta mai intii prin… DEX;)

 2. @R:
  – de ce din pacate?
  – de ce sa nu fim circotasi?
  – cine ne spune cind e cazul?

  Despre doamna Columbeanu&Capatos – euasazic ca te poti prapadi de cine vrei. Pe de alta parte de unde stii daca s-au obosit? Ei sint platiti sa faca poporu sa se uite, nu sa citeasca DEX-ul. Poate uneori mai citesc si DEX-ul dar te asigur ca nu despre asta o sa vorbeasca in emisiunea aia. Si eu m-as fi distrat copios de cuvint, chiar daca e in DEX. Exista circumstante (locuri, timpuri, oameni) unde SA APROPRIEZE suna exact ca o nuca in perete. De ce sa nu ridem? E gratis. Ah, am uitat: nu e cazul? :)

 3. @R: ce zici de "Accidentele sînt foarte frecvente în schiul alpin, mai ales in proba de coborîre" ? Crezi ca ar fi fost cazul? :)

 4. In primul rind, nu e vorba ca au ris ca madama Columbeanca fusese pretioasa, ci ei o considerau agramata, spunind ceva de genul: "catalin a incercat sa isi apropie, a, pardon, sa isi apRopRie! nu, nu! sa isi aproprieze" urmate toate de… hahahaha…

  In al doilea rind, acolo e un elipsa! din pacate pentru discursul tau si intru dezamagirea ta fata de infierarea bietului comentator;)
  (nu ca ar fi ceva de capul lor, dar aici chiar n-avea cum zice)

  In al treilea rind, nu am zis sa nu fii circotas, ci sa fii atunci cind ai rezon;)

  cine zice cind e cazul? Din pacate, cum vad eu ca e in situatia asta (si acum imi aduci aminte si de circotasii de la prima care si-au cerut scuze intr-o emisiune ulterioara pentru ca risesera de o tinara domnisoara care spunea sandala si nu sanda)si i altele, nu poti sa iti dai seama cind e cazul decit atunci cind vezi ca nu a fost cazul;;)

 5. @R: elipsa e buna cind nu e ridicola. Cind vrei sa fii stilat si dai in Stan si Bran cel mai bine e sa stai linistit fara elipse. Pe de alta parte in post nu am comentat prea mult fraza, am lasat publicul calator sa o aprecieze, fiecare dupa muzicalitatea urechii sale. Unora le suna bine. Jos palaria ! :)

 6. Acum m-ai fi facut sa rosesc daca nu as fi observat ca treaba cu scosul palariei era de fapt… in gluma;)

  De acord, daca o luam pe pirtia asta (in jos) care spune ca fiecare interpreteaza cum crede, atunci ajungem la un finis (ah, sa spunem ca trecem linia de sosire) in care toti suntem fericiti, zimbind larg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *