avg free la moment aniversar

AVG Free – antirivirusul gratuit acceptabil de bun (dacă există așa ceva) a împlinit frumoasa versiune 10. Mă simt mai protejat acum că văd produsul ajuns cu adevărat la maturitate. Pe vremea cînd era la versiunea 7 și avea numai 40MB mă simțeam în permanență nesigur pe absorbantele mele. Cum poate un antivirus de doar 40MB să curețe toate petele de vișine, ciocolată și ulei de transformator de pe așternuturile din mica mea pensiune? Ce mai – era un produs obișnuit! (a se citit cu dispreț)

Versiunea 10 are comprimată (ca și kit de instalare) nu mai puțin de 146MB, completați de alți megi ce se downloadează și instalează la prima rulare. Vă dați seama cam cît e de mare după instalare? Vă dați seama cam cum mai merge calculatorul după instalare? Vă dați seama cît de curată și fără germeni este acum toaleta din pensiunea mea? Și am precizat că e vorba de antivirusul acceptabil (relativ vorbind – printre produsele similare).

Putem aplica însă raționamentul rentonian și pune întrebarea pe șleau: nesimțitule, după ce că e gratis mai și comentezi? Facem pariu că în acest caz chiar Renton însuși va gîndi puțin diferit? Simt că deși AVG Free e gratuit, nici măcar Renton nu-l va considera perfect.

3 thoughts on “avg free la moment aniversar”

 1. Dupa primele doua propozitii credeam ca e de lauda articolul asta :)
  Nu mai folosesc anti-virusi de ani si ani de zile si n-am avut niciodata un virus pe calculator.
  Da, e trist cum toate programele de succes ajung dupa o vreme cit niste porci in ajun. Pacat.
  Vis-a-vis de rationamentul meu nu cred ca m-am facut pe deplin inteles: chiar daca un soft e gratuit
  tot ar trebui sa se ridice la anumite standarde. Cu ce nu sint de acord e sa ne plingem ca un soft gratuit nu
  e la numite standarde. Daca nu e nu-l instalez si gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *