amused to death

Războiul din Afganistan a durat 20 de ani și a costat 2.261 miliarde dolari după estimarea universității Brown, care sper că există. Cine credeți că plătește factura? America? Mai gândiți-vă o dată.

Din cei 2.261 miliarde dolari, 530 miliarde au costat dobânzile. Pură valoare adăugată, mai profitabil decât vaccinul. Cine credeți că le plătește și mai ales cui?

E mai clar acum de ce a durat atât? Sau ar fi mai bună întrebarea “de ce s-a terminat așa curând? la copiii aceia nu vă gândiți?”, întrebare pusă în ultima vreme des și cu mult buget.

Pe de altă parte, Mugur Isărescu, securist de tânăr și etern guvernator al Băncii Naționale a României, ani la rând a fost personajul cu cea mai mare credibilitate în rândul poporului român.

Ceva puncte de conectat? Despre cât e de inteligentă maimuța umană? Despre democrație în vremurile Facebook? Despre șansele speciei? Despre Moromete sau despre rasa mă-sii în general?

1 thought on “amused to death”

  1. 1. razboiu a fost castigat acum 20 de ani de Bush jr care a decretat „Mission Accomplished”. Nu a clarificat misiunea dar rezultatul mi se pare clar.
    2. de pe Amused To Death, Perfect Sense, Part II:
    „It all makes perfect sense
    Expressed in dollars and cents”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *