Subiecte

acrobat reader e cel mai tare! v9.3

Acrobat Reader e foarte foarte tare. Și foarte bine făcut! Așa arată dialogul pentru setarea preferințelor pe un netbook tipic (full screen!):

Mă poate ajuta cineva să ajung destul de jos, sub bara cu taskuri (care oricum e ascunsa ca să facă mai mult loc pe ecran), la butonul OK? Din sutele-i de opțiuni, una singură aș vrea să-i setez: aia care spune că vreau să mi se redeschidă fișierul acolo unde era data trecută cînd l-am folosit. Păcat că mi-am luat netbook. Dacă luam un calculator de treabă, poate reușeam.

Pe de altă parte se vor întreba specialiștii de la Adobe: de ce ar vrea un utilizator cu netbook să seteze preferințele în Acrobat Reader? Oricum un netbook e prea lent și nu are destul RAM să se poată deschide un PDF pe el. Aici nu pot decît să fiu de acord cu ei.

5 comentarii la acrobat reader e cel mai tare! v9.3

 • Aburel

  Problema mea e: de ce un cititor de documente are aproape 40Mb? Pai ce face cititorul asta de atitia zeci si seci de mega? De notat ca de la versiunea 7 incoace kit-ul creste cu 10Mega pe versiune majora. Poate asa si devine majora, ca a crescut cu inca 10Mb. Of

 • mrx

  Nu va bucurati prea curind. Despre Acrobat Reader mai am de povestit! 🙂 El si cu flash-ul sint 2 blesteme pe care Adobe nu ni le-a lasat din istoria de unde ei si acum se afla.

 • Sumache

  Si eu am netbook. Mi l-am luat pentru cand merg cu bitza. Si am patit-o si eu. Nashpa.

 • Tudor

  Foxit PDF Reader are 5.11 MB; Pe mine ma satisface 100%

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux