microsoft * (mouse + windows)

Atenție: această postare este postată în dialect. Aproape orice eroare este probabil intenționată mai mult ca sigur.

Am băgat mausu Microsoft în funduleț la Windows 7. Iată ce a apărut:

Destul de tare… Și nu a fost simplu! I-a trebuit să booteze ca să-mi poată afișa asta.
Am stat o secundă – doo și mi s-a explicat decît că omului normal i se explică mai greu așa de una singură situația: mouse Microsoft, Windows 7 tot Microsoft, cum au reușit să o pocească în halu ăsta? Dacă lăsau driverul ăla bătrînesc de mouse era totul perfect. Le-a trebuit intellifuckingpoint. E primul mouse USB pe care-l văd în viața mea că nu merge din cauză de drivere și asta în proaspătul și minunatul Windows 7 cu un mouse destul de Microsoft.

Taina nu e așa de complicată. Înainte de Windows 7, pe calculatorul ăsta era Vista. În Vista am instalat Intellipoint (nu știu de ce, eram mai deștept dacă îmi vedeam de treabă). După upgrade, Intellipointu ăl vechi nu mai merge în Windowsu ăl nou. Mesaju e fain, situație e explicabilă dar jenantă. Explică-i asta unei secretare că doară și ea are dreptul ei legitim la maus.

Chiar și mie mi-e cam greu să-mi explic partea aia cu driverul incompatibil. Parcă se jurau că nu au schimbat modelul pentru drivere, că nu sînt motive ca driverele de Vista să nu meargă în Windows 7. OK, o fi un bug în nu știu care driver pentru ceva LED de pus pe USB ca să-ți lumineze multicolor calea spre succes cu ventilator și încălzitor de cafea caldă, scris de un chinez după specificații date în rate pe mess. Numai că aici vorbim de ăia care ne definesc cum se scriu driverele. Pe-Na-L.

2 thoughts on “microsoft * (mouse + windows)”

  1. Nu e adevarat ca driverele care merg in Vista merg si in Win7. Eu nu fac upgrade la Win7 din cauza ca placa mea video merge in Vista si crash-uie in Win7. Asa ca, iata!

  2. Ei ne spun ca in maaare majoritate driverele de vista merg in win7 pentru ca… nu ar trebui sa nu mearga, nu ca la trecerea de la xp la vista (desi si atunci mergeau inca multe de xp in vista).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *