avocați

O știe cineva pe doamna avocat Maria Vasii? Domnia sa este:

La CV-ul său printre altele se află și apărarea neapărabilului Liviu Dragnea. Jos pălăria! Cică orice infractor are dreptul la apărare. Ce bine am mai râs!

Ei bine vineri seara a avut loc în Piața Victoriei odorizarea reciprocă între “diaspora” și jandarmi (fecale vs lacrimogene). Și aparent fără legătură, fac pariu că doamna Vasii nu îl mai reprezintă pe neapărabil pentru că… doamna a început să se producă pe altă tonalitate la aceeași Antena 3 unde a distrus auzul atâtor telespectatori țipând abuzurile statului paralel.

În episodul curent, doamna avocat ne interpretează multe paragrafe. Am simțit că promite de pe vremea când îl apăra pe inculpatul braziliano-pontic. Cea mai minunată dintre ziceri a fost emanată adineauri, când lumea din studio dezbătea cu năduf dacă acțiunea jandarmilor a fost sau nu justificată sau legală. Domnuca avocată (insuficient pătrunsă – spre deosebire de Carmen Dan care a venit la televizor citez din avocată – “pătrunsă”) contrazice superioară toată plevușca din studio:

Vom vedea, procurorii militari vor decide dacă acțiunea jandarmilor a fost legală sau justificată.

Ia auzi mui(că)! Păi nu matale ne distrugeai timpanul până recent că judecătorii fac justiția? Azi procurorii decid?? Ți-a scăpat porumbelul. O fi de la pătrunderea insuficientă? Sau asta a fost securista plătită în paralel de statul perpendicular să-l apere pe fraier?

Nu știu ce blestem o fi pe Dragnea ăsta, chiar toți din anturajul lui sunt paraleli? Spune-mi cu cine te-nsoțești…

Aștept cu interes episodul de mâine în care eventual se va vedea cum Carmen Dan însăși va veni să ne arate (cu probe!) cât de mică o are Dragnea, mult mai mică decât și-o amintește în direct de la Londra celebrul analist (!) Gușă. Măcar în cazul lui e mai scuzabil: când ești tânăr (pesedist în cazul gușterului) toate ți se par mai mari.

Culmea social democrației ar fi ca doamna să îl reprezinte în continuare pe teldrumeț, caz în care… beeep Dragnea – chiar ești prost, beeeep PSD – chiar ți-o meriți, la cât beeeep mea ziceați că se deschide piața?

În ziua de azi, precum zise dentista din reclamă, te poți baza pe oameni, chiar te poți baza, chiar te poți… pe oameni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *