pierdut?

Pentru cetățenii care s-ar putea pierde în Parcul Pădurice din Zona Soarelui:

lost-tm

Recunosc că sunt puțin dezamăgit de absența din parc a tradiționalelor semafoarelor timișorene.

10 thoughts on “pierdut?”

    1. Copacilor le șade bine cu frunze așa cum peștelui îi șade bine pe bicicletă și Timișoarei îi șade bine cu semafoare în sensurile giratorii, cu vapoare care opresc curgerea apei pe Bega respectiv cu piste suspendate pentru bicicletele Semiramidei.

    1. Tu crezi ca e glumă că îți dă mâna să glumești de pe alt continent. Aici lucrurile au evoluat în direcții neașteptate. De exemplu s-au semaforizat sensurile giratorii (al căror scop explicit e să înlocuiască semafoarele). Nu doar că s-au pus semafoare la intrările în mai toate sensurile giratorii DAR – aici intervine chitara nebuniei absolute robiene – s-au pus până la 4 semafoare pentru mașinile DIN INTERIORUL sensului giratoriu. Imagineazăți ce se întâmplă când se face roșu la unul din semafoarele din sens. Ai ghicit, se blocheaza ABSOLUT TOT, toate intrările, toate ieșirile, TOT. Ca urmare, aceste minunate semafoare pe care s-au dat milioane, au mers 2 zile după care în prag de răscoală au fost oprite (sunt deja vreo 2 ani de atunci) și aia a fost, au rămas ca aducere aminte despre imbecilitatea umană + primărie.

  1. Pt semafoare se ia spaga (fara sa stiu nimic despre problema) dar e evident ca nu de utilitate s-au cumparat si instalat.
    Tocmai citeam cum primaria din Bucuresti a cumparat nu stiu cate masini de topit zapada dar cate una ca sa fie sub pretul de 30k peste care se face licitatie.

    1. Da, clar se ia șpagă dar nu putea să ia șpaga și să le pună în orice alt loc decât în sensurile giratorii? De exemplu în mă-sa respectiv?

  2. Ce timpenie… Aici au inceput sa apara sensurile giratorii in ultima vreme care e de bine ca nu prea era nici unul acum 18 ani cind am aparut eu pe aici.

    1. Nu e tâmpenie. E furt. La voi e tâmpenie că nu furați. Noi dacă furăm uite ce creștere economică avem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *