andreeamarinbanica simfonică

M-am apucat pentru 30 de secunde să asociezi postările mai vechi de pe blog cu categoriile mai recent apărute. După 30 de secunde am obosit pentru că treaba e prea complicată folosind atît din interfața de administrare din WordPress cît și folosind Windows Live Writer. În acest timp am deschis o postare mai veche conținînd un link la site-ul fostei doamne Andreea Surpzie-Surpize Marin Bănică Junioară. Își mai amintește cineva experiențele lacrimogene de sîmbătă seara – deceniul trecut? Dau click pe linkul Andreei să văd ce și cui mai șoptește ea senzual în ureche cu gurița toată umedă. Pagina de pe site-ul personal se deschide și titlul mă… surprinde-surprinde: symphony exception

websitebanica1

Uau îmi zic, s-o fi apucat vedeta de muzică simfonică de excepție cu versuri pe limba engleză sau ceva… Precis s-a făcut serioasă diva pentru că site-ul nu conține nicio poză mare de tot cu gropițele moldovenești din obrăjorii etern și fals zîmbitori. Nicio poză pe site-ul Andreei Marin Bănică? Totuși… Nici dacă s-ar fi călugărit nu renunța ea la imagine. Și uite ce de fonturi neproporționale, parcă s-ar fi apucat de programare.

 

Ia să citesc ce mai face:

[sfFileException]

Unable to open the log file „/var/www/html/andreeamarinbanica.acasa.ro/www/log/frontend_SF_ENVIRONMENT.log” for writing

 

O personalitate cu adevărat interesantă Andreea, nici nu bănuiam că o preocupă programarea. Uite ce zice mai departe:

stack trace

 • at ()
  in SF_SYMFONY_LIB_DIR/log/sfLogger/sfFileLogger.class.php line 45

   1. $fileExists = file_exists($options[‘file’]);
   2.     if (!is_writable($dir) || ($fileExists && !is_writable($options[‘file’])))
   3.     {
   4.       throw new sfFileException(sprintf(‘Unable to open the log file „%s” for writing’, $options[‘file’]));
   5.     }
   6. $this->fp = fopen($options[‘file’], ‘a’);
 • at sfFileLogger->initialize(array(‘file’ => ‘/var/www/html/andreeamarinbanica.acasa.ro/www/log/frontend_SF_ENVIRONMENT.log’))
  in SF_ROOT_DIR/cache/frontend/SF_ENVIRONMENT/config/config_logging.yml.php line 19
 • at include(‘/var/www/html/andreeamarinbanica.acasa.ro/www/cache/frontend/SF_ENVIRONMENT/config/config_logging.yml.php’)
  in SF_SYMFONY_LIB_DIR/symfony.php line 90
 • at require(‘/usr/share/pear/symfony1.0.21/lib/symfony.php’)

etc etc…

 

Of Andreea, m-ai dezamăgit. Tu fetițo ai cunoscut oameni mari, ai călătorit pe munți înalți de tot, păi php ai ales chiar tu cu atîta experiență de viață?

Clar e vorba de un blog IT pentru că Andreea vrea să ne ajute și cu linkuri externe:

symfony v.1.0.21 – php 5.2.16
for help resolving this issue, please visit http://www.symfony-project.org/.

 

Pentru cine nu crede, așa arăta blogul Andrei despre programarea în php azi 10 ianuarie 2013 ore 15:00:

webstitebanica2

Cel mai mult mi-a plăcut surpriza din linia 45 care a dat pe din afară. Sper să nu mă dea pe mîna copiraitului că am citat-o în integralitate.

Eu în locul ei m-aș autoparafraza și mi-aș muta pagina personală la ProblemeProbleme.acasa.ro/index.php. De fapt scuze, sîntem în anul 2013 deci mai bine facebook.com/problemeproblemephpandreeamarinbanica.

Dacă doriți să revedeți și între timp Andreea nu și-a schimbat interesele legate de php (și deci și pagina web personală), încercați să dați un like aici.

 

Editare ulterioară: între timp Andreea a revenit la ocupațiile anterioare și pe pagina personală e mare poza cu gropițele și e vorba despre “Calatoreste cu mine”:

banica5

Uite cum istoria e precum spirala anti-țințari și diva dovedește că postarea mea inițială avea dreptate: unele sunete sau litere din limba română (ăîșțâ) sînt depășite.

Neapărat faceți un cont pe website-ul Andreei și… Calatorie placuta nu-i așea?

2 thoughts on “andreeamarinbanica simfonică”

 1. Eu vreau sa spun doar atit: eu cred ca tie, in secret, iti place foarte mult de ea dar nu vrei sa recunosti

Comments are closed.