Subiecte

elegant

Știți deja că ipadul de la Apple nu are prea multe mufe. Nu prea știe el cum e cu USB, cu HDMI sau cu (micro) SD pentru că frumusețea nu-i permite. Singura problemă – minoră – e că unii utilizatori, uneori, au nevoie și nevoia îi împinge. E vorba sigur de utilizatorii eretici care cred în alte divinități decît cea aducătoare de lumină.

Pentru toți rătăciții care ar putea din cele mai aberante motive să își dorească să introducă un SD card într-un ipad, o firmă satanistă a inventat remediul.

Așa arată un ipad împreunat cu un card SD:

micgadgetipadcfreader-lg1

Puritatea stilului într-o nuanță stilistică de o decadentă și robustă eleganță sau altfel spus mijto dă mijto fără număr – țigănie rai – caravanserai – cocardea – etceterea.

1 comentariu la elegant

  • Aburel

    Eu ma indoiesc ca Apple este de acord cu obectu bagat in … lu’ iPad. Pe linga ca nu arata bine mai si da prea multa libertate utilizatorlui care s-a putea gindi sa nu faca upgrade la alt iPad cind are nevoie de mai multa memorie.

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux