scandalos

revistaIeri mi-au căzut ochii pe coperta unei reviste auto-moto-velo de popularizare a științei și m-am gîndit că aș fi prea egoist dacă aș păstra doar pentru mine gîndurile izvorîte din acest fapt divers.

Cică SCANDALOS: Un coleg de serviciu a vrut să-i seducă nevasta.

Ia uitați-vă din toate unghiurile la… problemă. În primul moment observ o figură chinuită de băsescită. O fi fiică-sa legitimă sau nu, o fi doar o fană care s-a operat în semn de omagiu? După ce și eba a ajuns pe coperțile revistelor pentru frumusețea ei naturală încep să cred că în materie de feșăn s-a deschis sezonul la asimetriade. În al doilea rînd văd în poza cum bietul bărbat care are problema scrisă cu roșu… nu prea înțelege ce are la casă. Adică uitați-vă bine la situație: arată ea ca și cum colegul de serviciu ar fi avut timp să încerce să o seducă el primul? Și dacă prin absurd am răspunde că da, arată lucrurile ca și cum el ar fi avut cea mai mică dificultate? Cred că revista ilustrează în mod subtil proverbul românesc “nu știe bărbatul ce știe tot satul”.

În exact aceeași ordine de idei, am auzit la radio o reclamă la fel de inteligentă ca și domnișoara din imagine. Era vorba de mașinile Peugeot parcă și de încă un plan mîrșav menit să mai stoarcă un ban de la bietul client, derutat încă de proaspăta achiziție auto, pe ceva asigurare de service iluzorie. Textul reclamei e atins de umbra geniului: “și pentru că ai avut mereu grijă de ea (mașina Peugeot adică), ea îți va fi tot timpul alături”. Exact ca în revistă deci adevărat.

2 thoughts on “scandalos”

  1. Ce inteleg eu e ca femeia din poza ne spune ca un barbat a incercat sa-i seduca nevasta. Sa-i fie rusine as spune eu. Cum sa-i seduca nevasta femeii de pe coperta?

  2. pai aibi putintica rabdare stimabile , a vrut pentru ca sa o seduca sau a si anume sedus-o???
    asta la primul punct, dupe care, zana din poza nu e nici zana si nici persoana in cestiune , e loata dupe internet ca astia e calici si nu face poze , bashca unde mai pui ca ii putea si da la tribunal ca defaimare a personalitatii si caracterului distinsei cetatence aflata in presupusa actiune de seducere cu infamul coleg de serviciu. Dupe care ce nu inteleg io, poate si din cauza de prea mult alcool, e cum vine asta sa isi strige nefericitul patania in presa in loc sa o sinucida pe amazoana cu combinezonul ei cu tot si sa sa faca plecat decat in delegatie, adek sa te mai faci si de cacat dupe ce ca esti incornorat? adek bati talanca ca esti prost si o ai mica sau le faci felul…….. aranjant toate astea ca un sucid in doi din dragoste netarmurita ( asta e din jebeleanu dah’ nu m-am putut aptine)
    ma rog, ea nu arata ca si cum ar avea nevoie de seductiune ( aciishea iti dau dreptate, si nu doar aici) cel mult de o suctiune, plus ca e si urata si proasta ca a lasat sa ii apare muianul de cordita penala in presa centrala din orase de provincie.
    cat despre masinile frantujesti si reclamele cu zani din presa ultacentrala….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *