pate 2010

Mă uit cu mult interes la imbecilitatea care exultă din reclamele televizate și toate așteptările îmi sînt depășite. Una văzuta azi mi-a atras atenția. Produsul promovat este pateul de ficat iar dilogul dintre două gospodine tîmpe și frumoase sună cam așa:

“Ia uite, un pate care nu-ți rupe unghiile. Un pate cremos de la Trei Surori.”

Ghici despre ce pentru numele domnului poate fi vorba.

4 thoughts on “pate 2010”

  1. Banuiesc ca se refera la alt sistem de deschidere al conservei?
    Dar daca te nerveaza reclamele asa mult de ce te uiti la ele. Eu nu ma mai prea uit la TV in general decit foarte rar si atunci cind incep reclamele ii tai sonorul.

    Uite am cautat sa vad care e treaba cu Trei Surori si iata ce am gasit: „Fata de pateul light prezentat pana acum, noua linie va propune sortimente cu un continut de ficat de peste 20%. ” Meserie, ha?
    http://modernbuyer.ro/ghidul-cumprtorului/9-ghidul-cumparatorului/1661-trei-surori-care-doresc-sa-faca-diferenta

    1. Mă uit la reclame din mai multe motive. În primul rînd atîta imbecilitate mă fascinează, ca atunci cînd te uiți la un accident sau la o diformitate extremă, nu vrei să te uiți, îți displace dar nu poți să nu te uiți. Pe de altă parte reclamele reflectă cel mai fidel nivelul intelectual al populației. Ele sînt făcute să se lipească maxim de bine de țesutul striat al mușchiului minții clienului. Se investesc o grămadă de bani în studii care să ducă la reclamele cele mai potrivite pentru mintea medie deci poți oarecum măsura media privind reclamele făcute pentru ea. E atît de jalnic că nu îmi pot dezlipi ochii. E drept că mi se întîmplă foarte rar să dau drumul le tv pe un canal cu reclame și asta doar pe canale de știri dar reclamele merită văzute în scop instructiv, ca măsură a prostiei omenești (deși infinitul e greu de măsurat).

  2. Si nu urasti momentele alea nasoale ale zilei cind iti rupi unghiile ‘n pateurile obisnuite?

    1. Nu le urăsc dar pot simpatiza cu persoanele care o fac DEȘI pateurile obișnuite pe care le-am întîlnit în viață au fost destul de moi, nu s-a pus problema slavă domnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *