x la locul lui

A apărut Visual Studio 2010 Pro Power Tools. Prima mea reacție a fost întrebarea „merită să destabilizez fragilul VS.Net cu încă un plugin / add-on (sau ce o fi) care nu face aproape nimic?”. Mă bucur că am căutat răspuns la întrebare și acum am Power Tools instalat.

VS2010 Pro Power Tools adaugă mai multe lucruri utile la IDE. Lista lor cu imagini explicative clare se poate vedea în linkul de mai sus. Preferata mea de departe este posibilitatea de a readuce butonul de închidere a unei ferestre de cod (TAB) în poziție fixă în dreapta, așa cum era în VS2008 sau SeaMonkey (browserul Mozilla dinainte de jongleria publicitară numită FireFox).

Bine că l-au reparat măcar așa (dacă tot l-au stricat cu multă trudă în VS2010). Se pare că trebuie să fii un Power Pro user ca să vrei să ai elementele cele mai importante și des folosite de interfață în poziții fixe și predictibile.

Cum FireFox se poate totuși ajusta chiar dacă e nevoie să fii Pro Power User pentru asta, mă întreb dacă ar putea să apară și un Opera Pro Power Tools ca să am toate x-urile din viață la “îndemîna dreaptă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *