consumați

Ați observat că de ceva vreme la televizor bărbații sînt rugați, implorați, conjurați, somați să CONSUME bere? Azi berea nu se mai bea. Sună urît și negativ și în plus soția soțului căruia i se adresează reclamele ar putea să înțeleagă monstruozitatea la care îi este îndemnat consortul. Tu ce ai alege să fii: bețiv sau consumator?

Azi băieții se duc să consume o berică. Unde se duc ei să consume berica? Păi te miri pe unde dar cel mai bine ar fi să se ducă nu la cîrciumă, nu la restaurat, nu bar sau pe o terasă ci în LOCAȚII – în locațiile agreate în care renumita companie X sau Y de dres imitația de bere artificială îi invită să… consume și eventual să cîștige la o tombolă cu premii surpriză și marele premiu, acordat prin tragere la sorți în prezența notarului pe 30 septembrie: mintea de pe urmă.

Acest post este prilejuit de atîta amar de reclamă la bere dimpreună cu un tricou pe care am citit crezul unui adevărat consumator:

“Berea este singurul motiv pentru care mă trezesc în fiecare după-masă.”

3 thoughts on “consumați”

  1. Chestia asta am patit-o eu brusc cind m-am mutat in tari straine. Toate reclamele mi se pareau cumva false, acuma vad ca se intimpla si in Romania.

  2. De cite ori citesc crezul de atitea ori il inteleg si mai adinc semnificatia ei.
    Poate sa ma opresc pina nu e prea tirziu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *